ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1)Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο http://www.ct.aegean.gr/el/news-graduate-ci/591–2013-2014 έχει αναρτηθεί η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΠΜΣ «Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία» του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-14

2)Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο http://www.uom.gr/career έχει αναρτηθεί η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με θέμα «Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας 2013″ από το γραφείο διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

3)Σας διαβιβάζουμε σχετική ενημέρωση που αφορά στην πρωτοβουλία China Energy Trip, η οποία επικεντρώνεται σε θέματα ενέργειας και «πράσινης ανάπτυξης» και έχει ως στόχο την προώθηση καλύτερης κατανόησης και αλληλεπίδρασης μεταξύ των νέων. Προσκαλούνται φοιτητές από διαφορετικές χώρες να δηλώσουν συμμετοχή στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
θεματική ενότητα Α «Πράσινη Καινοτομία»: θα πραγματοποιηθεί από 10-21 Ιουλίου 2013 στην πόλη του Πεκίνου παράλληλα με τη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Νέων (IYSECC 2013) σε θέματα ενέργειας και κλιματολογικών αλλαγών. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Tsinghua, επισκέψεις σε εργαστήρια και εταιρείες.
Θεματική ενότητα Β «Τhe Silk Road Safari»: διάρκειας δύο εβδομάδων με ημερομηνία έναρξης την 31η Ιουλίου 2013. Περιλαμβάνει επισκέψεις σε διάφορες πόλεις και σταθμούς ενέργειας της Κίνας.
Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 1,100€, το οποίο περιλαμβάνει τη διαμονή, καθώς και λοιπά έξοδα που αφορούν τοπικές μετακινήσεις. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετάβασης προς και από την Κίνα.
Η γλώσσα εργασίας είναι η αγγλική.
Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 1η Ιουνίου 2013 για τη θεματική ενότητα Α και η 15η Ιουνίου 2013 για τη θεματική ενότητα Β.
Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο : http://www.chinaenergytrip.com
4.
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
———————————————————————————-
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα, 27-05-2013

Προς: Τα μέλη της Κοινότητας του ΤΕΙ Καβάλας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει προγραμματίσει την οργάνωση ενός 3ήμερου σεμιναρίου από την Παρασκευή 31/05/2013 έως την Κυριακή 02/06/2013 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με εισηγητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Μουρούτη – Φυσίατρο, Νευροεπιστήμων MD, PhD, ScD (Med) -Διευθυντή στο Ινστιτούτο Νέα Ζωή – Διδάκτωρ Προληπτικής Υγείας

Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι:

Παρασκευή 31.05.2013- ώρα 8:00 μ.μ.

Πως οι δικές σας αποφάσεις θα καθορίσουν το μέλλον των άλλων

Σάββατο 01.06.2013 ώρα 8:00 μ.μ.

Άγχος: Κρίση στη καθημερινότητα

Κυριακή 02.06.2013 ώρα 11:00 π.μ.

Πως σκοτώνετε ή ζωντανεύετε τον εγκέφαλό σας

χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Αμφιθέατρο ΤΕΙ Καβάλας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες: κ. Δημοσθένης Παππάς / dpappas@teikav.edu.gr/2510462328

Παρακαλούμε όλα τα μέλη της Κοινότητας του ΤΕΙ Καβάλας για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Δημοσθένης Παππάς

Posted in Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Συνέδρια-Ημερίδες-Σεμινάρια
Tei Kavalas , Dasta, ESPA